ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΑΒΒΑ ΤΖΑΚΗ»

Αθήνα, 22.6.2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΑΒΒΑ ΤΖΑΚΗ»

Ως ΕΝ.ΕΡΓΑ, στις εκλογές του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας, στηρίζουμε ανοιχτά “ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΥΣ” και τον επικεφαλής τους Σάββα Τζάκη.

Ως παράταξη της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, που εκπροσωπεί τις προοδευτικές δυνάμεις στο Προεδρείο της Ομοσπονδίας, παραμερίζουμε τις ισορροπίες των δυνάμεών μας στην περιοχή – μέσω του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων “Η ΕΝΩΣΗ” – και συμπαρατασσόμαστε στο πλευρό του Σάββα Τζάκη.

Ο Σάββας δίνει έναν έντιμο και ανιδιοτελή αγώνα έχοντας απέναντί του την εργοδοσία και το σάπιο σύστημα της απερχόμενης Πρόεδρου Γιώτας Παναγοπούλου, ένα σύστημα υπονόμευσης – εκ των έσω – των συμφερόντων των εργαζομένων στο εμπόριο. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, είμαστε βέβαιοι ότι έχουμε κάνει την ορθή επιλογή και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο συνάδελφό μας!

Εξακολουθούμε να υπερασπιζόμαστε με πάθος και σθεναρότητα τις διακηρυκτικές αρχές και αξίες της παράταξής μας, βρισκόμαστε σε κάθε χώρο εργασίας, σε κάθε κλάδο, δίπλα στους εργαζόμενους σε όλη τη χώρα. Συνεχίζουμε μπροστά, με τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους!

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ