ΠΑΤΡΑ: Το διασκέδασαν μέχρι πρωίας οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι (Photos & Video)

Σε ξέφρενους καρναβαλικούς ρυθμούς χθες το βράδυ οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι της Πάτρας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου τους «ΕΝΩΣΗ», στον ετήσιο χορό που διοργανώθηκε χθες Παρασκευή 8 Μαρτίου σε κοσμικό κέντρο του Ρίου.

Από νωρίς χθες το βράδυ το κέντρο που φιλοξενούσε την ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» είχε κατακλειστεί από δεκάδες μέλη του, άλλα με διασφαλισμένη εκ των προτέρων την πολυπόθητη πρόσκληση και άλλα να προσπαθούν να εξασφαλίσουν την τελευταία στιγμή το «μαγικό χαρτάκι» που θα τους έδινε πρόσβαση στη διασκέδαση και τον χορό.

Ο χώρος μετά τις 11 το βράδυ ήταν ασφυκτικά γεμάτος, ενώ η ορχήστρα απαρτιζόμενη από τους Δημήτρη Λαλιώτη, Δημήτρη Φουντά και Μαριλένα Εμμανουηλίδου, δεν άργησε να φέρει τα μέλη του Συλλόγου στο τσακίρ κέφι, παίζοντας λαϊκή και έντεχνη μουσική!

Όλο το βράδυ οι χοροί στην πίστα και τα καρναβαλικά πειράγματα μεταξύ των ιδιωτικών υπαλλήλων έδιναν και έπαιρναν, ενώ την τιμητική του είχε και ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, που δεν κατάφερε να ξεφύγει από αυτά τα πειράγματα.

Στη φώτο τον επισκέφθηκε ο «Μητσάρας ο Τεχνικός» ο οποίος του παρέδωσε προσφορά για… την «επιδιόρθωση» όλων των «κακοτεχνιών» και όλων των «χαλασμένων», με σαφές το χιουμοριστικό υπονοούμενο προς όλους όσοι του δημιουργούν «προβλήματα» το τελευταίο διάστημα. Όπως ο ίδιος είπε στους συνεργάτες του «έχοντας τον Μητσάρα τον Τεχνικό δίπλα μου, θα τα φτιάξουμε όλα τα χαλασμένα».

Μάλιστα τα μέλη ανέβασαν τον Πρόεδρο στην πίστα να χορέψει «παραγγελιά» το ζεϊμπέκικο «Αυτός ο άνθρωπος» της Ρίτας Σακελαρίου, αγαπημένο τραγούδι του Ανδρέα Παπανδρέου. Η «παραγγελιά» λέγεται ότι ήρθε τηλεφωνικά από Λάρισα μεριά, από τον επιστήθιο φίλο του Στέλιο Τσιάκαλο, Αντιπρόεδρο της «ΕΝΩΣΗΣ» και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Τον παλμό έδιναν και οι κύριες της βραδιάς, με τις εργαζόμενες στην καθαριότητα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου να επικρατούν «κατά κράτος» στην πίστα και να επισημαίνουν διαρκώς στους κυρίους ότι ναι μεν η 8η Μάρτη είναι η γιορτή τους, αλλά τα «χρόνια πολλά» οφείλουν να τα εννοούν όλο το χρόνο και όχι μόνο επετειακά.

 

Στο χορό παρευρέθηκαν επίσης: Ο Δασάρχης Πατρών κ. Σταύρος Βαρβατσούλης, ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΓΝΠ κ. Παπαθανασίου Χρυσοβαλάντης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΒΟ Αιγίου κ. Γεωργιος Σαζακλής, η Πρόεδρος των Εργαζομένων του Καζίνο Ρίο κ. Γεωργία Τερζάκη, ο Υπεύθυνος Επιστασίας του ΠΓΝΠ κ. Χρήστος Σολωμός, η δικηγόρος της «ΕΝΩΣΗΣ» κ. Κατερίνα Νίγδελη. Ευχόμαστε πάντα τέτοια στους ιδιωτικούς υπαλλήλους και να συνεχίσουν να συσπειρώνονται δυναμικά στο Σύλλογό τους, όχι μόνο στους χορούς αλλά και στους αγώνες!