Οι «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ» καταδικάζουμε την επίθεση που δέχθηκε την περασμένη Παρασκευή, από μέλη του ΠΑΜΕ, η συναδέλφισσα Πρόεδρος των Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, μέσα στο γραφείο της στο Εργατικό Κέντρο.

Με ύβρεις, απειλές και φωνασκίες, ομάδα τραμπούκων του ΠΑΜΕ, ζητούσαν (σαν ασφαλίτες) ταυτότητες και στοιχεία ταυτοπροσωπίας από παρευρισκόμενους εργαζόμενους. Μάλιστα, όταν η συναδέλφισσα αποπειράθηκε να καλέσει την αστυνομία για να προστατευτεί, ο επικεφαλής της ομάδας την απείλησε ότι θα την κάνει «κομματάκια» αν το πράξει.

Η αστυνομία κλήθηκε και τελικά, με την παρουσία και του προέδρου του τοπικού Εργατικού Κέντρου, οι γνωστοί πλέον σε όλη τη χώρα τραμπούκοι αποχώρησαν.

Καλούμε τα σωματεία της δύναμης της ΟΙΥΕ, αλλά και κάθε δημοκρατική φωνή στο συνδικαλιστικό κίνημα, να καταδικάσουν την επίθεση. Σύσσωμοι να βροντοφωνάξουμε «ΕΞΩ Η ΒΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ».

Τέτοιου είδους πράξεις τρομοκράτησης συνδικαλιστικών στελεχών και δημοκρατικών εργαζομένων όχι μόνο δεν θα περάσουν, αλλά θα πολύ σύντομα λάβουν και τις ανάλογες απαντήσεις από τους θεσμούς της δημοκρατίας και τους εργαζόμενους.

Κοντός ψαλμός…

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ