ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ, ΠΑΡΑΒΑΝ… ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ

Ο περιφερόμενος «θίασος» των μισθοφόρων συνδικαλιστών του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, των γνωστών συνδικαλιστών (Κ. Γκογκάκη, κλπ) που προσέλαβαν τους εαυτούς τους στη συνδικαλιστική οργάνωση που διοικούν, αποφάσισαν να μας απαντήσουν. Επί της ουσίας απάντηση δεν έδωσαν στις συνεχείς καταγγελίες των «ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ» και τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες με τις «μαϊμού» εκλογές που διεξάγουν έξω από διάφορα εμπορικά κέντρα, με τη συμμετοχή περαστικών – μη μελών του Συλλόγου. Δεν απάντησαν για τα «ανοιχτά μητρώα» και τη συμμετοχή άσχετων περαστικών στις εκλογές τους. Δεν απάντησαν στις καταγγελίες για τη μετατροπή των εσόδων του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας σε… μισθοδοσίες κομματαρχών. Επιχείρησαν μόνο να ρίξουν «στάχτη στα ματιά» των εμποροϋπαλλήλων, παρουσιάζοντας φωτογραφικό υλικό (;) ειδικής σκηνοθεσίας, για να «δέσουν» τα νέα ψέματά τους.

Τελικά έχουν πολύ πλάκα εκεί στο Π.Α.ΜΕ. Νομίζουν ότι οι εμποροϋπάλληλοι μασάνε κουτόχορτο. Τι είπαν στην ανακοίνωσή τους; Μας είπαν ότι: «στις εκλογές στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων, με παραβάν, με δικηγόρους, τηρείται η μυστικότητα της ψήφου. Οι εργαζόμενοι με τη θέλησή τους συμμετέχουν σε αυτές, όπως έγινε και σήμερα στο “River West”, ξεπερνώντας την τρομοκρατία της εργοδοσίας».

Είναι τόσο ερασιτέχνες ακόμα και στα fake news που διοχετεύουν. Η σκηνοθετημένη φωτογράφηση έγινε σε διαφορετικό χώρο από αυτό που εμείς αποκαλύψαμε. Μια απλή σύγκριση του φωτογραφικού υλικού και ο πιο αδαής και ανυποψίαστος αναγνώστης, αντιλαμβάνεται το προφανές. Έσπευσαν άρον άρον, μετά την δημοσιοποίηση της καταγγελίας μας, να προμηθευτούν παραβάν… «δοκιμαστηρίου ρούχων»… και σκηνοθέτησαν φωτογράφηση σε άλλο χώρο, μόλις 1-2 ώρες πριν τη λήξη της προγραμματισμένης ψηφοφορίας. Τους διαβεβαιώνουμε όμως ότι υπάρχει πλούσιο αποκαλυπτικό υλικό των «μαϊμουδιών» τους που βρίσκεται στη διάθεσή μας, το οποίο και θα χρησιμοποιηθεί όταν εμείς κρίνουμε.

Η ασυλία της «ιερής αγελάδας» τερματίζεται.

Υπενθμίζουμε για ακόμη μια φορά ότι από το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας εκλέγεται η φυσική ηγεσία των μισθοφορικών στελεχών του Π.Α.ΜΕ (Γιώργος Πέρρος, κ.λ.π) στα συνέδρια της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και της ΓΣΕΕ. Αυτό το γεγονός έχει ιδιαίτερη σημασία για τους εργαζόμενους, αφού αναδεικνύει όχι μόνο την υποκριτική στάση αυτών των δυνάμεων όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά και τις μεθοδεύσεις που χρησιμοποιούν οι κομματικοί «σφραγιδοκράτες» του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ, για να διατηρούν θέσεις στα όργανα διοίκησης συνδικάτων, μέσω των οποίων διαχειρίζονται τεράστιο περιουσιακό «χαρτοφυλάκιο» ακινήτων, εισπράττοντας μεγάλα χρηματικά ποσά ενοικίων.

Καλούμε την απερχόμενη διοίκηση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας να δημοσιοποιήσει στην ιστοσελίδα της οργάνωσης – στο όνομα των «κρυστάλλινων» και «καθαρών» διαδικασιών που επικαλούνται – τους Οικονομικούς Απολογισμούς των τελευταίων 10 ετών. Εμείς γνωρίζουμε. Δεν πρέπει όμως να γνωρίζουν και οι απλοί Εμποροϋπάλληλοι;

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ