Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», σε χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ, λαμβάνοντας υπόψη: α) Ότι στα Παραρτήματά μας σε όλη τη χώρα συσπειρώνονται εκατοντάδες συμβασιούχοι και εργολαβικοί -μέλη μας- στα νοσοκομεία και β) Το γεγονός ότι εδώ και αρκετά χρόνια η «ΕΝΩΣΗ» δίνει σκληρές μάχες ενάντια στην παραβατικότητα και την αυθαιρεσία των εργολάβων, άλλοτε κερδίζοντας μάχες και άλλοτε πληρώνοντας βαρύ τίμημα με μηνύσεις, αγωγές και απολύσεις σε βάρος μελών της Διοίκησής της επειδή υπερασπίστηκαν απλούς εργαζόμενους,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:

  1. Να στηρίξει πλήρως και να παράσχει κάλυψη νομική και συνδικαλιστική στον αγώνα για μόνιμη, πλήρη και σταθερή εργασία.
  2. Να συνεργαστεί με όλες τις συντονιστικές ομάδες των συμβασιούχων στις δομές υγείας, προκειμένου να διοργανωθεί στο άμεσο μέλλον μια πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προς ικανοποίηση των αιτημάτων.
  3. Να ενεργοποιήσει τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα σε όλη τη χώρα και να συνεργαστεί μαζί τους, ώστε να ενισχύσουν και να υποστηρίξουν τον αγώνα των συμβασιούχων.
  4. Να καταθέσει υπομνήματα και να επιδιώξει συναντήσεις με την Κυβέρνηση και τα κόμματα, προκειμένου να αναληφθούν νομοθετικές πρωτοβουλίες τερματισμού της ομηρείας.
  5. Να συνδιοργανώσει με τις συντονιστικές ομάδες των συμβασιούχων περιφερειακές συσκέψεις για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα.

Βάζουμε τέλος στην ομηρεία και το φόβο!

Αναγνώριση των παγίων και διαρκών αναγκών σε Καθαριότητα, Σίτιση, Φύλαξη και Ιματισμό!!

Μόνιμη και σταθερή εργασία, με δικαιώματα για όλους!!!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ