Με την 739/2019 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πάτρας, απορρίφθηκε η προσφυγή του «Σωματείου Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και στις Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Αχαΐας» και του «Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν. Αχαΐας», για την ακύρωση των εκλογών μας. Πρόκειται για δυο διασπαστικά σωματεία, «εργαλεία» στα χέρια κομματαρχών και καταληψιών, τα οποία στο παρελθόν, με ανακοινώσεις τους, καλούσαν σε μη συμμόρφωση σε δικαστικές αποφάσεις, κάνοντας λόγο ακόμα και για «δικαστικό πραξικόπημα», όποτε η δικαιοσύνη δεν τους έκανε τα «χατίρια».

Με την πιο κάτω απόφαση αποκαταστάθηκε η αλήθεια, κατέρρευσαν όλοι οι μύθοι περί «μαϊμούδων» στο Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» και αποκαλύφθηκε η συνδικαλιστική αλητεία όλων όσοι συμμετείχαν στο «ντου» που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2017 στις εκλογές μας, με σκοπό την κλοπή του εκλογικού υλικού και την διάλυση της εκλογικής διαδικασίας. Αυτό το επεισόδιο ήταν η αρχή των ακραίων καταστάσεων που έλαβαν χώρα στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, με αποκορύφωμα την κατάληψη του δεύτερου και την εν συνεχεία ανάδειξη μιας παράνομης διοίκησης που μέχρι σήμερα λυμαίνεται διοικητικά και οικονομικά το ΕΚΠ.

Πρόκειται γι’ άλλη μια νίκη ενάντια στη συντονισμένη επιχείρηση κατασυκοφάντησης των συνδικάτων. Όλες οι αιτιάσεις των καθοδηγούμενων από το Π.Α.ΜΕ σωματείων σε βάρος του Συλλόγου μας, απορρίφθηκαν από το δικαστήριο, με μια απόφαση κόλαφο για τους γνωστούς πλέον στην εργατική τάξη υβριστές και συκοφάντες.

Η Ποινική Δικαιοσύνη προχωρά ήδη με γοργούς ρυθμούς με την άσκηση ποινικών διώξεων σε φυσικά πρόσωπα, ενώ η Αστική Δικαιοσύνη, τώρα πλέον, θα κληθεί να δικαιώσει τον ιστορικό μας Σύλλογο και τα αναιτίως συκοφαντηθέντα μέλη του για τη ζημιά που υπέστησαν.

Η ευθύνη δε ορισμένων τοπικών και πανελλαδικών «ενημερωτικών» ιστοσελίδων που υιοθέτησαν άκριτα τις συκοφαντίες σε βάρος του Συλλόγου και των μελών μας, είναι τεράστια. Χάρη σε αυτές τις ιστοσελίδες αναμεταδόθηκε με ταχύτατο ρυθμό η συκοφαντία και η βρώμικη κομματική προπαγάνδα σε όλη τη χώρα. Για το λόγο αυτό, η «ΕΝΩΣΗ» έχει επιμελώς αποδελτιώσει και παραδώσει στη νομική της υπηρεσία όλα τα σχετικά δημοσιεύματα, ώστε να αναζητηθούν ευθύνες όπου η παραπληροφόρηση κυριάρχησε της ενημέρωσης.

Τέλος, παρακαλούμε τον κ. Πρωθυπουργό… να αφαιρέσει την «ΕΝΩΣΗ» από τον πολυσέλιδο κατάλογο αποκομμάτων του «Ριζοσπάστη» που του παρέδωσε για «μελέτη» ο κ. Γ. Γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος. Ενημερώνουμε ότι οι «μαϊμούδες» είναι καλά στην υγεία τους, «εμβολιάστηκαν» δικαστικά και επέστρεψαν στο φυσικό τους χώρο… στο περιαστικό δάσος του Περισσού!!!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ