ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΙΝΕΔΙΒΙΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016 – 2017

pano-katharistries-3x1m-page-02-300x100
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [162.00 B]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [162.00 B]

Προς τα σωματεία-μέλη στην Καθαριότητα των σχολείων
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
 
Σας αποστέλλουμε προς ενημέρωσή σας, την με Aριθμ. Πρωτ. 606/395/32494/12/9/2016 εγκύκλιο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ προς τις σχολικές επιτροπές για τον καθαρισμό των σχολείων κατά το τρέχον εκπαιδευτικό έτος 2016-2017.
Σας εφιστούμε την προσοχή στο σημείο 2.α. της εγκυκλίου, στο οποίο αναφέρεται το εξής: «Στις περιπτώσεις που δεν υπήρξαν κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά προβλήματα στην εργασιακή επάρκεια των αναδόχων καθαριστών-τριων, συνίσταται η διατήρηση της αντίστοιχης ποιότητας υπηρεσιών»
 Παρά το γεγονός ότι στο σημείο αυτό δεν διατυπώνεται με σαφή τρόπο, η κατά προτεραιότητα απασχόληση των ήδη εργαζομένων καθαριστριών, εμείς θεωρούμε ότι η σύσταση αυτή του ΙΝΕΔΙΒΙΜ αποτελεί ισχυρότατο στοιχείο για την επαναπρόσληψη όλων των ήδη εργαζομένων χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς.
Καλούνται τα σωματεία στις περιπτώσεις κατά τις οποίες υπάρχουν προβλήματα ως προς την επαναπρόσληψη των εργαζομένων να το καταγγέλλουν άμεσα στην Ομοσπονδία μας και να προβαίνουν σε παρεμβάσεις προς τον αντίστοιχο Δήμο.
Τέλος, σας επισυνάπτουμε την παλαιότερη σχετική εγκύκλιο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ (2011), καθώς και πίνακα με τις αμοιβές δεδομένου ότι αυξήθηκαν οι ασφαλιστικές εισφορές.  
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
 
Θα σας ενημερώνουμε άμεσα για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη.
 
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,  
 
Για την ΟΙΥΕ