IDEA STORES: NA ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Ο…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ…

Απλήρωτους Χριστουγεννιάτικα, χωρίς Δώρο και με οφειλόμενους μισθούς προηγούμενων μηνών, άφησε τους εργαζόμενους, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν, ο πραγματικός ιδιοκτήτης…των «IDEA STORES»…ο οποίος έχει απασχολήσει τις οικονομικές, διωκτικές και δικαστικές αρχές ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν και, ως φαίνεται, θα συνεχίσει να απασχολεί με τα καμώματά του.

Ο εν λόγω «κύριος», όπως λένε οι εργαζόμενοι, κατά την προσφιλή τακτική του, τοποθετώντας ως «μπροστινούς» των πολλών επιχειρηματικών του Α.Φ.Μ., πρόσωπα συγγενικά και υπερήλικα ή άτομα με τα οποία διατηρεί στενές σχέσεις…φεσώνει εργαζόμενους και ασφαλιστικά ταμεία, ενώ κάθε φορά που οι εργαζόμενοι ζητούν τα αυτονόητα, «πουλάει τρέλα».

Οι “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ”, εκπροσωπώντας πάνω από 100 πρωτοβάθμια σωματεία του ιδιωτικού τομέα, του δηλώνουμε ότι οι δεκάδες εργαζόμενοι – μέλη μας δεν είναι απροστάτευτοι και μόνοι απέναντι στις ορέξεις του.

Να μην κρύβεται πίσω από “αχυρανθρώπους” και να εξοφλήσει άμεσα τους εργαζόμενους.

Του διαμηνύουμε ότι θα το πάμε μέχρι τέλους, μέχρι να εξοφληθεί και ο τελευταίος εργαζόμενος.

Απαιτούμε από την Επιθεώρηση Εργασίας να παρέμβει άμεσα. Καλούμε τα σωματεία που συμπαρατάσσονται με τους “ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ” να ενεργοποιηθούν όπου υπάρχουν καταστήματα “IDEA STORES” και να ζητήσουν ποινικές και διοικητικές κυρώσεις για την εταιρεία και τους υπευθύνους της.

Αθήνα, 22.12.2020